Voetreflexologie

Voetreflextherapie

Volgens mij doen je voeten pijn, 
want je wandelt al heel de dag met je gedachten rond

Jouw voeten zijn jouw dragers van gewicht maar ook van leed en liefde, daar waar je stond

Zacht zijn voor je voeten is een weerspiegeling van jezelf

Rina Kerkhof

Wanneer stress en spanning zijn ontstaan heeft dit direct een weerslag in het lichamelijk en geestelijk gestel.

Veelal onopgemerkt begint het in je darmen, de ontlasting kan veranderen, winderigheid, een wat hardere buik, maar ook de voedingsbehoefte veranderd. Hoe is het voor je om elke dag buikpijn te hebben? Suiker, chocolade, is de alcohol versnapering verhoogt of  heb je meer of minder behoefte aan eten. Heb je last van een verstoord eetpatroon? Een verslaving opgebouwd? Na de darmen volgt het spierkorset de wel bekende stijve en stramme spieren, ’s morgens stram uit bed komen is vaak al een symptoom. Hoeveel tijd heb jij s morgens nodig om jezelf in beweging te krijgen? Kun jij je herinneren wanneer je zonder klachten opstond? Hierna volgen de organen. Al onze organen zijn hormoon gerelateerd daardoor blijven de eerste veranderingen onopgemerkt. Veelal is vermoeidheid een eerste symptoom, slecht slapen, humeurig, verdrietig maar ook woede of erger agressie zijn een paar voorbeelden. Je immuunsysteem is uit balans. Onduidelijkheid hebben over je eigen pad, het pad dat je met passie zou willen lopen. 

In de behandeling gaan wij samen ontdekken waar de spanning is vastgeslagen in jouw lijf. Ook gaan we na wat jouw spanningsvelden zijn. Het vervullen van jouw basisbehoeften is de basis voor een gelukkig leven.

Vanuit de NIEUW ontstane ontspanning kom je dichter bij je eigen behoeften, het geheel van nieuwe inzichten en ontspanning dragen bij om het zelfgenezend vermogen opnieuw te kunnen activeren wat jouw gezondheid kan bevorderen. 

Vingerreflexologie en Geestelijke Heelkunde kunnen worden ingezet om jouw proces te bevorderen.

Deze behandelmethodes zijn geschikt voor alle leeftijden.

Deze behandelingen zijn preventief inzetbaar. Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere behandelmethoden. Als therapeut stel ik geen diagnose maar verwijs ik door naar de reguliere arts.

TARIEF: Behandeling 60 minuten  € 65,00

De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor jouw polisvoorwaarden.

Zwangerschapsreflexologie

Een baby van jullie beiden,

Mag groeien in jouw schoot,

Een wonder bij de geboorte

Wordt bij prachtige ouders groot.

Rina kerkhof

 

Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven. 9 maanden samen met jullie baby. Zwangerschapsreflexologie is een behandelmethode, deze methode geeft jou en je baby momenten van rust en ontspanning. Samen genieten van deze mooie tijd samen!

Reflexologie is stressreducerend en is een vorm van natuurlijke geneeswijze. Uitgangspunt is dat het gehele lichaam zich spiegelt op de voeten, zo ook het bekken gebied ligt gespiegeld op de voeten. Door deze zones te masseren wordt de doorstroming van de organen geoptimaliseerd en kan het zelf genezend vermogen geactiveerd worden.

Fertiliteit Het verlangen naar een kindje kan heel groot zijn. Het verdriet dat het allemaal uit blijft is een belemmering in je dagelijks leven geworden. Voetreflexzonetherapie in combinatie Geestelijke Heelkunde is een combinatie van twee methodes om jouw proces op te schonen om de fertiliteit voorbij te kunnen gaan.

Zwanger zijn is bijzonder. Een uniek nieuw leven groeit in jouw buik. Zwangerschap is TOPsport voor het lichaam. Je wilt van deze bijzondere periode zoveel mogelijk genieten. Voor de zwangersschapsreflexologie zijn specifieke protocollen geschreven. Zwangerschapsreflexologie kan jou hierbij ondersteunen. Deze behandelmethode geeft jou en je kindje dierbare momenten van rust en ontspanning.

Tijdens de zwangerschap moet het lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk – te verlichten.

Wat kan zwangerschapsreflexologie jou en je kindje brengen:

  • Laat angsten afnemen, stressreducerend voor moeder en baby.
  • Een goede voorbereiding op de bevalling.
  • Je maakt Intensief contact met je kindje.

Helpt je na de bevalling om weer op kracht te komen zodat je sneller in balans komt.

Stuit of dwarsligging Zwangerschapseflexologie kan eveneens ingezet worden bij het draaien van een stuit-of dwarsligging.

Zwangerschapsreflexologie geeft verlichting bij zwangerschapsklachten  zoals: terugkerende blaasontsteking, maagzuur, misselijkheid, obstipatie, oedeem, pijn in het bekken, slapeloosheid, stemmingswisselingen, vermoeidheid.

Om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend ben.

Ook wanneer er geen klachten zijn geeft zwangerschapsreflexologie aan moeder en baby rust en ontspanning.

Wanneer ik geen vertrouwen heb in de situatie van de zwangerschap of combinatie zwangerschap en klacht verwijs ik te allen tijde door naar de eigen verloskundige of reguliere zorg

Zwangerschapsreflexologie komt voor vergoeding in aanmerking bij de ziektekostenverzekeraar.

TARIEF: Behandeling 60 minuten  € 65,00

Klik hier voor het privacyreglement / AVG. De uitgebreide versie staat onder contact in het menu.