Skip to Content

Voetreflexologie

Voetreflextherapie

Volgens mij doen je voeten pijn, 
want je wandelt al heel de dag met je gedachten rond
Jouw voeten zijn jouw dragers van gewicht
maar ook van leed en liefde, daar waar je stond
(Rina Kerkhof)

Wat is voetreflexologie?
Voetreflexologie is een techniek die men kan gebruiken om uit kan vinden hoe het komt dat men, door diverse onbewuste reacties, qua focus is vastgeslagen. In mijn voetreflexologie behandelingen gaan wij samen kijken naar de oorzaken van deze reacties en hoe deze reacties kunnen veranderen en we de ontstane problemen kunnen oplossen. Ik wil ervoor zorgen dat jouw voeten weer synchroniseren met de juiste focus die echt bij je past.

Waarom Voetreflexolie belangrijk is:
Veel mensen ervaren problemen door stress, Veelal onopgemerkt begint het in je darmen, de ontlasting kan veranderen, winderigheid, een wat hardere buik, maar ook de voedingsbehoefte veranderd. Hoe is het voor je om elke dag buikpijn te hebben? Suiker, chocolade, is de alcohol versnapering verhoogt of  heb je meer of minder behoefte aan eten. Heb je last van een verstoord eetpatroon? Een verslaving opgebouwd? Na de darmen volgt het spierkorset de wel bekende stijve en stramme spieren, ‘s morgens stram uit bed komen is vaak al een symptoom. Hoeveel tijd heb jij s morgens nodig om jezelf in beweging te krijgen? Kun jij je herinneren wanneer je zonder klachten opstond? Hierna volgen de organen. Al onze organen zijn hormoon gerelateerd daardoor blijven de eerste veranderingen onopgemerkt. Veelal is vermoeidheid een eerste symptoom, slecht slapen, humeurig, verdrietig maar ook woede of erger agressie zijn een paar voorbeelden. Je immuunsysteem is uit balans. Onduidelijkheid hebben over je eigen pad, het pad dat je met passie zou willen lopen. 

In de behandeling gaan wij samen ontdekken waar de spanning is vastgeslagen in jouw lijf. Ook gaan we na wat jouw spanningsvelden zijn. Het vervullen van jouw basisbehoeften is de basis voor een gelukkig leven. Vanuit de door de behandeling ontstane ontspanning kom je dichter bij je eigen behoeften, het geheel van nieuwe inzichten en ontspanning dragen bij om het zelfgenezend vermogen opnieuw te kunnen activeren wat jouw gezondheid kan bevorderen. 

Maak vrijblijvend een afspraak om zelf te zien, te voelen en te ervaren

Belangrijke Informatie:
Deze behandelingen zijn preventief inzetbaar en zijn geschikt voor alle leeftijden. Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere behandelmethoden. Als therapeut stel ik geen diagnose maar verwijs ik je, indien noodzakelijk door naar de reguliere arts.

Behandeling 60 minuten  € 70,00

De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering. Raadpleeg hiervoor jouw polisvoorwaarden.

(Terug naar mijn diensten overzicht)

Website design by: The Imagineering Suite © 2019