Skip to Content

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie

Een baby van jullie beiden,
Mag groeien in jouw schoot,
Een wonder bij de geboorte
Wordt bij prachtige ouders groot.
(Rina Kerkhof)

Wat is Zwangerschapsreflexologie?
Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven. 9 maanden ben je samen met jullie baby en dat is natuurlijk prachtig. Maar toch is zwangerschap soms ook een hele zware tijd waarin je veel voor je kiezen krijgt. Zwangerschapsreflexologie is een behandelmethode die jou en je baby mede op dat soort momenten rust en ontspanning kan geven in deze periode. Reflexologie is stressreducerend en is een vorm van natuurlijke geneeswijze. Uitgangspunt is dat het gehele lichaam zich spiegelt op de voeten, zo ook het bekken gebied ligt gespiegeld op de voeten. Door deze zones te masseren wordt de doorstroming van de organen geoptimaliseerd en kan het zelf genezend vermogen geactiveerd worden.

Waarom Zangerschapsreflexologie belangrijk is:
Fertiliteit Het verlangen naar een kindje kan heel groot zijn. Het verdriet dat het allemaal uit blijft is een belemmering in je dagelijks leven geworden. Voetreflexzonetherapie in combinatie Geestelijke Heelkunde is een combinatie van twee methodes om jouw proces op te schonen om de fertiliteit voorbij te kunnen gaan.

Zwanger zijn is bijzonder. Een uniek nieuw leven groeit in jouw buik. Zwangerschap is TOPsport voor het lichaam. Je wilt van deze bijzondere periode zoveel mogelijk genieten. Voor de zwangersschapsreflexologie zijn specifieke protocollen geschreven. Zwangerschapsreflexologie kan jou hierbij ondersteunen. Deze behandelmethode geeft jou en je kindje dierbare momenten van rust en ontspanning.

Tijdens de zwangerschap moet het lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk – te verlichten.

Belangrijke Informatie:
Wanneer ik geen vertrouwen heb in de situatie van de zwangerschap of combinatie zwangerschap en klacht verwijs ik te allen tijde door naar de eigen verloskundige of reguliere zorg Zwangerschapsreflexologie komt voor vergoeding in aanmerking bij de ziektekostenverzekeraar.

Een behandeling van 60 minuten kost €65,00

(Terug naar mijn diensten overzicht)

Website design by: The Imagineering Suite © 2019