Skip to Content

Vingerreflexologie

Vingerreflexologie

Mijn vingers blijven vertalen
De emoties die mijn leven beschrijven
Deze zullen zich blijven herhalen
Tot ik het leven weer zal begrijpen
(Rina Kerkhof)

Wat is Vingerreflexologie?
Vingerreflexologie is een techniek die men kan gebruiken om uit te vinden hoe het komt dat men, door diverse onbewuste reacties, qua focus is vastgeslagen In mijn vingerreflexologie behandelingen, gaan wij samen kijken naar de oorzaken van deze reacties en hoe deze reacties kunnen veranderen en we de ontstane problemen kunnen oplossen. Ik wil ervoor zorgen dat jouw vingers weer synchroniseren met de juiste focus die echt bij je past.

Waarom Vingerreflexolie belangrijk is:
Ons brein heeft als hoofddoel ons te doen overleven op alle soorten situaties die zich in het leven voordoen. Wanneer de focus van het brein vast staat op een verkeerd toekomstbeeld, ontstaat er een hardnekkig denkbeeld. Dit denkbeeld is een kramp geworden en zet jou vast. Je kan dan niet anders reageren en handelen dan wat jouw focus vraagt. Deze focus is allesomvattend en is een inprenting geworden die vastligt in het brein. De kramp die daardoor ontstaat komt voort uit de angst om te veranderen. Elke verandering (positieve- of negatieve) wordt vervolgens door het brein tegen gehouden.

Onze vingers en handen zijn direct verbonden met onze emoties. Bijvoorbeeld: Wat doet een baby als hij schrikt? Je ziet dat zijn armpjes omhoog gaan en zijn vingers spreiden. Wat doe je als je boos of zelfs woedend bent, de reactie gaat veelal eerst naar de handen. Reflexmatig reageer je met je handen, iets opvangen of afstoten. Deze voorbeelden maken duidelijk dat je handen onbewust reageren op een prikkel van buiten af.

Maak vrijblijvend een afspraak om zelf te zien, te voelen en te ervaren

Belangrijke Informatie:
Vingerreflexologie is geen vervanging voor de reguliere behandelmethoden. Als therapeut stel ik geen diagnose, maar verwijs ik u naar de reguliere arts indien dat noodzakelijk is. Vingerreflexologie is een onderdeel van voetreflextherapie.

Een vingerreflexologie sessie kost: € 100,00

(Terug naar mijn diensten overzicht)

Website design by: The Imagineering Suite © 2019