Skip to Content

Opleiding Vingerreflexologie

Sinds 2016 is Rina Kerkhof  werkzaam als docent en valt onder de paraplu van Dactyologie Nederland. De Basisopleiding Vingerreflexologie in Hoogland gemeente Amersfoort provincie Utrecht kan op ieder gewenst moment starten. De Basisopleiding is een 7-daagse opleiding, waarin eigen ontwikkeling centraal staat. Het is belangrijk dat je de materie van de vingerreflexologie eigen wordt. Door diverse opleidingen en interesses, mijn levenservaring en mijn ervaringen vanuit de praktijk deel ik. Het gaat om vooruitgang en het delen van kennis, het overbrengen naar de behandeling dat deze informatie een ander inzicht brengt naar jouw cliënt om te kijken en te voelen waar de cliënt op het moment van de nare ervaring  in zijn brein was. De freeze fight and flight. Ja ik weet dat je zegt, daar weet ik alles al van…en dat klopt daar bij je al kundig en ervaren  op.  Deze methode nodigt jou uit om anders naar het systeem van energie opslag in het lichaam te kijken, deze energie te transformeren naar blijvende vrijheid.

Deze 7-daagse Basisopleiding Vingerreflexologie is voor iedereen die sneller wilt werken met zijn cliënten, anders denkt en voelt. Weet dat het sneller kan…maar hoe?

Waar gaar het in het leven om? Om de focus, want waar heb je altijd jouw aandacht naar toe gestuurd?    Dat is jouw waarheid geworden. Daar ben je naar gaan leven. Maar heeft deze focus jou nu spanning of ontspanning gebracht? Meest van tijd spanning en situaties die jouw leefpatroon zijn geworden. Je kan ze onmogelijk doorbreken, denk je… Emoties voeren de boventoon in jouw lichaam en putten je uit. Vanuit het onbewuste blijf je doen wat je altijd hebt gedaan, je brein zegt het. Doordat we vanuit een focus zijn gaan leven kunnen we nog nauwelijks voelen wat we echt willen en hoe het er uit moet zien. je bent in je intuïtie geblokkeerd.

Waarom Vingerreflexologie?
De vingers bevatten een unieke tastzin die je voor je geboorte al hebt ontwikkeld. Het is het eerste en meest betrouwbare zintuig dat we hebben. De vingers bevatten de meeste receptoren (uiteinde van zenuwcellen) die in directe verbinding staan met het emotie-deel van het brein (senso somatorische cortex). Opgestapelde of niet opgeruimde emoties zorgen uiteindelijk voor ziektes of andere lichamelijke ongemakken. Ze verzuren het lichaam en tasten het immuunsysteem en/of het hormonaal systeem aan. Het brein, de vingers en het centraal zenuwstelsel zijn gelijktijdig in de embryonale fase ontwikkeld. De vingers staan in verbinding met het brein. Vingerreflexologie maakt het mogelijk om de emotie die je hebt opgeslagen te kunnen loskoppelen van de vroegere gebeurtenis. Want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er in het brein of lichaam een langdurige onbalans dan is het mogelijk dat  er een blokkade ontstaat. Door onze unieke werkwijze wordt de intuïtie geactiveerd en stroomt de energie weer door jouw lichaam wat maakt dat je goed beschermd bent tegen ‘aanvallers’ van buitenaf.

De prijs van deze unieke 7-daagse Basisopleiding is € 1.200,- Er wordt in groepen vanaf 4 personen getraind.
Inclusief uitgebreide lesmap, koffie, thee en versnaperingen
Inschrijvingen gaan via contactformulier of via rina@dewitteopaal.nl

Wil je de opleiding 1 op 1 volgen dan kan dat ook. Uitgebreid komt jouw thema aan de orde. Uiteraard het een en ander in overleg.

Vingerreflexologie voor midden Nederland Locatie Hoogland gemeente Amersfoort

Kolkrijst 78 3828 EL Hoogland

2022

7 daagse basisopleiding € 1200,00  inclusief BTW   Geaccrediteerd bij het VNRT

Locatie: Kolkrijst 78 3828 EL Hoogland

lestijd 10.00 uur tot 16.00 uur

Start januari 2022  zaterdag 8 januari

Ook is het mogelijk om op eigen locatie/ privé de opleiding te volgen het eea uiteraard in overleg,

Je zit bijvoorbeeld met reizen, met een hond, rolstoel gebonden..

De groepen zijn tot 4 personen. Mijn ervaring is dat een kleinere groep verdieping brengt, vertrouwen geeft om te ontwikkelen op je eigen punten. Daar waar jij ongemerkt resoneert op je cliënt.

Wanneer jij het punt echt hebt doorleeft, gaat de emotie door jouw heen en geeft een kracht terug in jouw behandeling.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN START OPLEIDING – rina@dewitteopaal.nl

 

Workshop kennismaken met vingerreflexologie   € 100,00 inclusief BTW

 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Informeer even naar de datum

3 bijscholingsdagen € 475,00 inclusief btw Op nader te bepalen datum

voor meer informatie rina@dewitteopaal.nl

Opgezet voor cursisten van de 7 daagse basisopleiding

Locatie Hoogland lestijd 10.00 uur tot 16.00 uur

3 praktijkdagen € 475,00 inclusief btw

Opgezet voor cursisten online training

In Hoogland gemeente Amersfoort start de scholing “De 3 praktijkdagen”.  Van onlinestudent naar offline vingerreflexoloog. Door deze “3 praktijkdagen” scholing  te volgen verzilver je de onlineopleiding voor het erkende certificaat Vingerreflexoloog.

Het certificaat Vingerreflexoloog geeft aan dat je ervaring, basiskennis voldoende aanwezig en getoetst is om zelfstandig vingerreflexologie als behandeling in te zetten.

In deze 3 praktijk dagen krijg je de mogelijkheid om jouw kennis te toetsen en je kennis over  vingerreflexologie  te vergroten.

De voordelen die tijdens het volgen van de onlineopleiding door jou zijn opgedaan:

  • Je bent bewust van de taal van je eigen vingers
  • Herkenning bij je cliënt
  • Herkenning van waaruit het brein onbewuste aanstuurt.

Wat we gaan doen op deze “3 Praktijkdagen” is het volgende:

  • Tijd en ruimte voor al jouw vragen over de vingers en de lesstof
  • Verdieping en verbreding van de 8 methodes die verwerkt zijn in een behandeling
  • Gelegenheid tot persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie
  • Gelegenheid om live te trainen

Voor € 475,00 en 3 dagen tijdinvestering ontvang je het erkende certificaat vingerreflexologie.

De opleiding is CRKBO erkent, Certificaat is geaccrediteerd bij VNRT voor de B punten

De “3 praktijkdagen” wordt gegeven op.

ZONDAG      31 maart, 14 april, 28 april  met certificaat uitreiking

De groepsgrootte is 10-15 personen zodat iedereen voldoende aandacht voor eigen ontwikkeling en reflectie krijgt.

De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur voor koffie, thee en versnapering wordt gezorgd. De lunch dien je zelf te verzorgen.

Locatie: “De Bongerd” Jonkheer Roëllaan 15 -17   3755 CL Eemnes

Class voor oud cursisten € 125,00 inclusief btw

Locatie Eemnes, lestijd 10.00 tot 16.00 uur

Ben jij in het bezit van het diploma Basisopleiding vingerreflexologie met of zonder aanvulling plus coach dan is deze dag voor jou geschikt.

Het opfrissen van de technieken die in de lesstof zijn verweven, maar ook voor jouw eigen thema’s …waar loop jij vast?

Deze class is mogelijk op afspraak individueel en of bij voldoende belangstelling op nader te bepalen datum.

In kleine zetting tot 4 personen wordt in privésfeer gegeven.

De groep groter tot maximaal 15 wordt op een nader te bepalen locatie in Eemnes gegeven.

Alle opleiding en bijscholingsmogelijkheden zijn ook mogelijk in Zutphen, deze worden ingepland bij aanvraag en eventueel in overleg.

EEMNES nabij Amersfoort

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen over vingerreflexologie of over de opleiding? Gebruik dan de link contactformulier. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer, beroep en eventueel praktijk naam.