Skip to Content

Jongerencoaching

Jongerencoaching

“De jeugd is de toekomst en daar mag aan gewerkt worden.”
(Rina Kerkhof)

Wat houdt mijn jongerencoaching in?
Door een gecombinatie van vingerreflextherapie, voetreflextherapie en jongerencoaching kijk ik samen met de jongere naar mogelijkheiden om meer zichzelf te komen. De behoeftes en verlangens van deze jongere worden hierbij belicht. Zo ontwikkelt de jongere de mogelijkheid om in de toekomst uitgaande aan zijn/haar eigen kwaliteiten te kunnen leven en werken.

Waarom jongerencoaching belangrijk is:
De jongeren van nu zijn vaak overprikkeld vermoeid en overbelast. Hierdoor worden hun eigen kwaliteiten en persoonlijkheden naar de achtergrond geschoven, met de ontwikkeling van klachten (veelal komend vanuit de omgeving) tot gevolg. Enkele kenmerkende klachten hierbij zijn het gevoel van sociale onzekerheid, angst, eenzaamheid, gemis van concentratie en Burn Out verschijnselen.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en loop je vast op school? Heb je problemen thuis? Heb je problemen met je vriend of vriendin?  Voel jij je onbegrepen, ongezien en een luisterend oor is er alleen voor anderen? Voel jij je weleens angstig, onzeker en verlaten op welk vlak dan ook?

Maak dan vrijblijvend een afspraak om zelf te zien, te voelen en te ervaren.

Belangrijke Informatie:
In de behandeling wordt voetreflexzonetherapie in combinatie met coaching als basis ingezet. Vingerreflexologie en Geestelijke Heelkunde kunnen bij de behandeling worden ingezet.

Voor jongeren gelden de volgende tarieven:
Voetreflextherapie 60 minuten €65,00
Vingerreflextherapie 60 minuten €75,00

(Terug naar mijn diensten overzicht)

Website design by: The Imagineering Suite © 2019