Healing & Reading

Geestelijke Heelkunde

Op mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik dit opmerkelijk citaat tegen:

Stephen Hawking: Ik heb gemerkt dat mensen die ervan overtuigd zijn dat alles al vastligt en we daar niets aan kunnen veranderen, toch naar links en rechts kijken bij het oversteken.

Het neutraliseren en herstellen van het menselijk energiesysteem, is een combinatie van energiewerk en coaching.

Levensvragen worden beantwoord en energiesystemen opgeschoond.

Ontstane klachten kunnen verdwijnen, het zijn verstoringen in het energiesysteem die maken dat deze klachten zijn ontstaan. Door emotionele gebeurtenissen, ook wel traumatische ervaringen genoemd raken wij uit onze gronding. Deze gronding is van essentieel belang voor onze energie oplading en ontlading, zie het als de plus en min van een accu het een kan niet zonder het ander. Wanneer je in het ziekenhuis gelegen hebt of zelfs geopereerd bent heeft jouw lichaam meerdere traumatische ervaringen ontvangen, deze verstoringen vind ik terug in de energievelden.

Na de sessie voelt u zich aangenamer zoals: actiever, positiever, bewuster en vrijer in lichaam en geest. 

Een Aura is het energieveld om een persoon heen, dit veld laadt op en ontlaadt opgedane positieve en negatieve invloeden van uzelf en van andere personen.

Een Chakra is een energetisch veld, in de vorm van een wiel, dat gelegen is op het lichaam. Het chakra staat direct in verbinding met de zenuwknoop van het onderliggende corresponderende orgaan en de daaraan verbonden hormoonhuishouding het chakra is ook verbonden met de aura.

Geestelijke Heelkunde is een onderdeel van voetreflexzonebehandeling. Kijk voor de voorwaarden bij voetreflexologie.

Deze opleiding heeft mij met de diepere lagen van de mens laten kennis maken en verbonden. Tijdens de opleiding zijn mijn inzichten veranderd, zo ook mijn leefstijl en denk ik anders na over mijn keuzes die ik maak.

 Ga met jezelf om, zoals je ook met een ander om zou gaan,                                       Wens het zelfde voor jezelf wat je een ander toewenst,                                                 Dan pas kan harmonie ontstaan. Rina Kerkhof

120 minuten € 150,00

Klik hier voor het privacyreglement / AVG. De uitgebreide versie staat onder contact in het menu.